claudia delleman profielfoto

Welkom bij Samen naar Alleen

Waar Samen naar Alleen voor staat

Wij benaderen een scheiding als een startpunt van een nieuw hoofdstuk in je leven.

Claudia Delleman, gecertificeerd ADR mediator en eigenaar van Samen naar Alleen:

“Na mijn scheiding in 2012 realiseerde ik mij hoe belangrijk het is als beide partijen zich gehoord voelen en je verder kunt zonder negatieve gevoelens over je tijd samen of de scheiding. Dit gun ik iedereen en daar zet ik mij voor in bij de begeleiding van andere stellen die uit elkaar gaan.”

Onze missie

Bij Samen naar Alleen helpen we jullie met de praktische zaken als het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan.

Ook geven wij ruimte aan individuele conflictcoaching. Het doel is om inzicht te krijgen in eigen gedrag en reactiepatronen en deze zo nodig te veranderen. Samen naar Alleen neemt deze verandering als leidraad bij het opstellen van het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan.

stel met mediator
ouders met kind

Wat we doen

Tijdens de gesprekken onderzoeken we jullie wens voor de toekomst.

Hoe willen jullie invulling geven aan het leven na de scheiding? Samen maken jullie afspraken over de verdeling van de zorg voor de kinderen, jullie woning, spaargelden of schulden en pensioen. Afspraken die jullie hier over maken worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan.

Meer dan echtscheidingen

Binnen families komen ook conflicten voor. De verdeling van een erfenis of de samenstelling van een nieuw gezin kan zorgen voor een ontwrichtende situatie.

Bij Samen naar Alleen begeleiden we individuele en gezamenlijke gesprekken met familieleden. Met oog voor patronen in gedrag en communicatie werken we aan constructieve oplossingen en gezonde verhoudingen in de toekomst.

groep mensen met mediator

Elke scheiding is een nieuw begin. Een kans om met nieuwe kracht verder te gaan.

Elke scheiding is een nieuw begin. Een kans om met nieuwe kracht verder te gaan.